Families Intel·ligents: Claus pràctiques per a la criança positiva

Esta vesprada a les 18 hores la Confederació Gonzalo Anaya i la FAMPA-València organitzen la conferència titulada “Famílies Intel·ligents: claus pràctiques per a la criança positiva”, a càrrec del reconegut psicòleg Antonio Ortuño. A la xerrada que tindrà lloc a al Centre Octubre , el ponent ens ajudarà a entendre millor els conflictes a casa i ens aportarà eines per a intentar resoldre’ls sense necessitat de castigar, cridar, donar sermons…i altres pràctiques que no funcionen.

Antonio Ortuño Terriza és Psicòleg, especialista en Psicologia Clínica i Terapeuta Familiar. Porta des de fa més de 25 anys treballant amb els problemes associats a la Infància i Adolescència, assessorant famílies, tant des de l’àmbit públic com privat, perquè puguen exercir les seues funcions parentals d’una forma respectuosa, positiva i amb bones pràctiques. Es dedica a fer tasques tant terapèutiques com formatives, realitzant conferències i tallers a diferents agents educatius per tot el territori nacional i internacional.

Ens interessa molt com a Associació conèixer les problemàtiques més comunes que tenim les famílies per a educar a fills i filles. Antonio Ortuño ha creat fa poc una plataforma, anomenada “Familias en la nube”, on ens ofereix eines perquè analitzem els conflictes quotidians a casa i les nostres habilitats per a resoldre’ls. Et portarà poc  de temps emplenar de forma confidencial aquest curs que posem a la teua disposició de forma gratuïta. Podeu accedir-hi ací.

Aquest curs t’ajudarà a reflexionar sobre la teua situació familiar. La vostra Associació tindrà més informació per a futurs processos formatius i el ponent tindrà, abans de donar la conferencia, informació de la vostra realitat quotidiana i els problemes més comuns que tenim a l’hora d’educar. Guanyem tots!

Publicacions:
1.- Familias inteligentes: claves prácticas para educar.
2.- Quién cuenta cuentos a mis padres? 23 pequeñas metáforas que te ayudan a ejercer buenas prácticas educativas.
3.- Diferent material que es pot descarregar de forma gratuïta de la pàgina web de la CEAPA (Confederació Espanyola d’Associacions de Pares d’Alumnat).
També ha col·laborat amb la Direcció General de Famílies del Ministeri de Sanitat, Assumptes Socials i Igualtat.

+ info: familias en la nube, familias inteligentes.

Xerrada_ortuño