Compte enrere per a l’admissió escolar, #TriaPública

Estem en el compte enrere per a l’admissió escolar 2020-2021. Des del dilluns 8 fins al dimarts 16 de juny  hi ha de temps per sol·licitar plaça escolar a la plataforma www.telematricula.es de la Conselleria d’Educació. Sabem que, per a les famílies és un moment molt important quan hem de triar escola per a les menudes i els menuts de la casa. En aquestes dates prèvies a l’escolarització, des de la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya – FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant-, volem que tingueu tota la informació necessària per a emplenar correctament el formulari telemàtic. I, per això, heu de conéixer com funciona l’admissió i el sistema de punts o baremació, el desempat, la consulta de vacants o dels llistats provisionals, d’entre altres. Amb aquesta finalitat, hem preparat una guia on vos resumim en sis pàgines tota la informació que necessiteu per a sol·licitar plaça escolar en Infantil o fer un canvi de centre; una informació que haureu d’ampliar en la web de tele matrícula per conéixer les àrees d’influència dels vostres municipis o districtes.

Per acabar, vos recordem que per a les famílies de la Confederació Gonzalo Anaya i les 1055 associacions de mares i pares d’alumnes del sistema educatiu públic, hi ha moltes opcions i a l’hora sols una: #TriaPública, avancem totes i tots.

Vos compartim la nostra guia en valencià i en castellà, en la que resumim en sis pàgines com fer la tele matrícula i aspectes com el barem i els punts que heu de conéixer a l’hora d’emplenar el formulari telemàtic.