Comencem el curs 2019-2020 amb reptes per a l’educació pública valenciana

La Confederació Gonzalo Anaya -integrada per FAMPA Penyagolosa Castelló, FAMPA-VAlència i FAMPA Enric Valor Alacant-, representa a 1120 associacions de mares i pares d’alumnes dels centres educatius públics.
L’objectiu de la nostra organització és aconseguir una educació pública de qualitat a l’abast de totes les famílies. Al nostre territori hem avançat, en els últims anys, en la millora del sistema públic d’ensenyament però encara hi ha moltes deficiències per resoldre i molts aspectes que ens agradaria transformar en col·laboració amb la resta dels agents de la comunitat educativa.
És, per això, que hem anomenat al dossier del curs 2019-2020, “Reptes per a l’educació pública”; una mena de recull de temes generals, amb propostes concretes que entenem, com a famílies, que contribuirien a millorar tant
l’ensenyament públic com el dia a dia a les aules.
Som conscients que algunes propostes depenen de noves lleis educatives,  tant de l’Estat com del govern autonòmic però,  d’altres, són perfectament assumibles pel govern autonòmic.
Amb l’ànim de ser constructives i proactives, aportem la nostra visió dels temes que ens preocupen perquè, d’entre totes i tots, cerquem les vies per aconseguir els reptes per a l’educació pública valenciana.