A petició de les AMPA participants vos compartim el video de la ponència de la LOMLOE, a càrrec de Miquel Soler, Secretari Autonòmic d’Educació.

Dilluns 16 de gener, la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya va programar una videoconferència amb el Secretari Autonòmic d’Educació Miquel Soler i Gracia per donar resposta a les preguntes formulades en la inscripció per les 210 mares i pares de les AMPA federades a FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant.

I es que la nova llei educativa, coneguda  com la LOMLOE, porta novetats en l’educació i en el dia a dia en les aules valencianes i aquest tema ha despertat interés en el moviment associatiu de famílies de l’escola pública pels canvis que proposa en la seua aplicació.

Per tal de contribuir al coneixement de la llei educativa i  a l’hora  atendre els dubtes, qüestions o suggeriments, el Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional Miguel Soler Gracia va realitzar una ponència. Amb el suport del subdirector general de Coordinació i Normalització de Processos en Educació, Sr. Jeremías Moragues Benavent,m l’equip tècnic de la C.Gonzalo Anaya prepara la guia de preguntes i respostes des del punt de vista de les famílies sobre la llei educativa.

El president Rubén Pacheco ha agraït a totes les AMPA inscrites les preguntes tant interessants que ens han fet arribar a través del formulari com també a la Secretaria Autonòmica d’Educació per col·laborar i participar activament de les consultes de les famílies associades.