S’ha de seguir avançant en la millora de l’educació pública amb el suport de totes les institucions compromeses amb l’Agenda 2030 i els Objectius del Desenvolupament Sostenible. Refresquem, actualitzem i aportem les nostres demandes.
Des de la Confederació Gonzalo Anaya -integrada per FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant i 1082 AMPA federades- s’ha elaborat aquest dossier amb l’objectiu d’informar en aquest començament de curs 2022-2023 sobre les propostes de millora per al sistema educatiu valencià de cara als propers exercicis.
Com a representants de les famílies de l’escola pública actualitzem reivindicacions històriques i aportem noves demandes i les relacionem amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb els que s’han compromés tots els governs de l’Estat, de la Generalitat i dels Ajuntaments.

Sabem que s’acosta un curs escolar important per l’aplicació de la LOMLOE com pels diferents comicis. És per això que refresquem, a la porta de la màxima institució educativa, just en el dia que hauria de començar el curs, les nostres demandes i propostes totes enfocades a millorar l’educació i amb la crida de “Sempre escola pública.”
La Junta Directiva
Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya

Compartim el Dossier presentat en roda de premsa el passat 8 de setembre de 2022.

“Volem millorar la vida de la població escolar en el seu conjunt perseguint la màxima qualitat en l’educació, revertint les desigualtats socials i de gènere, tenint ben present la salut i el benestar de la infància i les accions pel clima com a comunitats educatives sostenibles, avançar amb polítiques educatives pròpies d’institucions sòlides“.

Rubén Pacheco.