Just coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya i FAMPA-València, en representació de totes les famílies preocupades  pel futur de les nostres filles i fills, de la societat i del planeta que van a heretar, ha consensuat els 10 Reptes per a la Sostenibilitat en l’àmbit educatiu. L’objectiu general és contribuir des de l’educació a posar fre a l’emergència climàtica que avança, segons les persones expertes, cap a un canvi planetari de desconegudes conseqüències i que requereix d’accions decidides i emmarcades en el Pacte Verd Europeu de la Comissió Europeu.

Vos compartim el document dels reptes per la sostenibilitat realitzat per la Comissió de Sostenibilitat de FAMPA-València, aprovat per unanimitat per les mares i pares compromissàries de FAMPA Penyagolosa Castelló, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant, com a línia de treball de la Confederació Gonzalo Anaya en l’assemblea general ordinària de 13 de juny de 2021.

Aquest document l’hem convertit al format audiovisual per poder fer difusió en les nostres xarrades, debats i xarxes de famílies associades a les AMPA. 10reptesperlasostenibilitatenleducacio