Amb motiu del Dia Mundial del Llibre, des de la Confederació Gonzalo Anaya hem preparat #CONTAMUNCONTE.  Amb aquestes paraules que tantes vegades hem escoltat dels nostres fills i filles, compartim amb les AMPA, amb les famílies i la comunitat educativa sis contes per a gaudir.

L’objectiu és despertar la curiositat i fer gaudir els escolars amb el món literari mitjançant la narració oral i la interpretació a través dels contes que ens han contat l’actriu Kika Garcelán i l’actor Pau Blanco. Els contes s’han compartit en format audiovisual i es poden veure al canal de Youtube de la Confederació Gonzalo Anaya.

Arran de la pandèmia i  la impossibilitat de portar de manera presencial el programa de foment de la lectura als centres educatius, des de la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya i les tres federacions provincials han adaptat les activitats per seguir animant a la lectura, des de l’àmbit familiar, per posar-la en valor i estimar-la. També hem preparat la campanya Llegir ens ajuda a créixer, amb la guia  per a famílies, que és un resum de les xerrades de dinamització de lectura.

Per acabar, la Confederació Gonzalo Anaya informa que aquest programa está subvencionat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport,  està realitzat per la Confederació Gonzalo Anaya, integrada per FAMPA Castelló Penyagolosa FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant per compartir amb les nostres 1.080 AMPA federades i censades.

WhatsApp Image 2021-04-20 at 13.53.09 contaunconte_kikagalceran