Hui parlem del pati, l’aula més bonica de l’escola, amb Sandra Molines

La Confederació Gonzalo Anaya i les seues tres federacions -FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant- han programat per a hui 23 de març a les 18 hores, la webinar  titulada El pati, l’aula més bonica de l’escola. La ponent és Sandra Molines, Doctora i Llicenciada en Psicologia, que va obtindre l’excel·lent cum laude per la tesi: La Coeducació en un centre educatiu: Anàlisi de l’pati escolar” (2016). Sandra Molines exerceix com a docent als Graus d’Educació Infantil i Primària a Florida Universitària. Actualment és formadora en centres educatius i assessora en temes relacionats amb patis escolars i Plans coeducatius de centre. Ha codirigit, juntament amb Paqui Méndez, el’Documental ” Patis vius, patis coeducatius “.

Des de l’any 2019, Sandra Molines col·labora amb la Confederació Gonzalo Anaya i és un punt de suport per a les comunitats educatives que volen transformar els seus patis i fer-los més inclusius i igualitaris. Amb ella, hem programat cursos presencials en centres molt diversos en instal·lacions educatives com el CEIP Sant Joan de Ribera (València) o el CEIP Barranquet de Godella.   En tots ells l’AMPA junt a tota la comunitat educativa han fet possible la transformació del pati.

Per les limitacions de la pandèmia, llancem aquesta formació amb una webinar oberta a tota la comunitat educativa i de manera especial, a la nostra xarxa d’AMPA que han mostrat molt d’interès en els patis coeducatius.  La formació està subvencionada per la Conselleria d’Educació.