Jornada sobre els patis coeducatius a la seu de FAMPA Enric Valor a Elx

El pròxim 14 de maig, dimarts, celebrem a Elx la Jornada sobre patis coeducatius. De nou estarà amb nosaltres Sandra Molines, codirectora del documental “Patios vivos, patios coeducativos”, que visualitzarem durant la jornada i que ens servirà, també, per abordar la situació actual dels patis escolars, on hi ha un predomini del ciment i de les pistes esportives, majoritàriament ocupades per xics; així com per conèixer els projectes que estan desenrotllant ja moltes escoles del nostre territori per fer dels patis espais coeducatius, ampliant les possibilitats i opcions de joc per a xics i xiques.
A Alacant hi ha dos centres que destaquen pel treball fet, els CEIP Trenc d’Alba i CEIP Graüll, ambdós de Xàbia. Esperem comptar amb representants de les seues AMPA, que col·laboren activament en la millora dels patis.
El president de la Confederació Gonzalo Anaya, Txomin Angós, moderarà la jornada.
Compartiu la convocatòria i animeu-vos a vindre. Vos esperem!!!
#TrieLaPública