Les famílies de l’escola pública estarem en EDUSIONA’T

Un any més, les ampa de la Confederació Gonzalo Anaya estaran representades en la jornada EDUSIONA’T que organitza la Conselleria d’Educació. Com cada any, la cita és molt atractiva perquè és una convocatòria que arriba a tots els sectors de la comunitat educativa.

Les famílies de l’escola pública informarem de les avantatges de triar escola pública perque és una escola basada en valors, equitativa, democràtica i integradora.  És l’escola de tots i de totes.
Aquesta edició se celebra en el Palau de Congressos de València, el dissabte 23 de febrer a partir de les 9h.

‘Edusiona’t: bones pràctiques’ té com a objectiu compartir interessos i propostes, així com reflexionar sobre les bones pràctiques educatives en l’educació valenciana posant en valor la creativitat en l’aula i les experiències dels centres educatius.

Programa ‘Edusiona’t 2019’

La jornada comptarà amb les conferències de Franc Poti, expert en intel·ligència creativa, i Anna Forés, experta en pedagogies innovadores.

A més, l’IES Rodrigo Botet, de Manises, actuarà amb la seua Botet’s Band, i l’IES La Senda, de Quart de Poblet, interpretarà ‘Invisibles: un musical de valors’.