Txomin Angos, nou president de la Confederació d’Ampa Gonzalo Anaya

Reunió de Junta Directiva, Txomin Angos el segon a la part esquerra.

L’assemblea ratificarà el càrrec el pròxim 26 de maig.

Txomin Angos, de la FAMPA Enric Valor, ha sigut triat per la Junta Directiva, president de la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya de País Valencià. El nomenament es produeix després que l’anterior president, Francisco Pacheco, també de l’Enric Valor d’Alacant, deixara el càrrec per motius personals.
La decisió serà ratificada el pròxim 26 de maig en l’Assemblea General de la Confederació que tindrà lloc a València, i en la qual participaren compromisaris i compromisàries de les tres Federacions, FAMPA-València, FAMPA-*Penyagolosa i FAMPA-Enric Valor.
La presidència de la Confederació és rotativa entre les tres províncies que la formen. En aquest moment, la FAMPA-Enric Valor d’Alacant té la presidència de l’entitat autonòmica durant dos anys de vigència.
L’arribada de Angos a la presidència significa una continuïtat en el projecte de la Confederació; seguir les decisions acordades en l’última assemblea, en la qual es va definir com a principals línies a seguir, incrementar la participació de les famílies en les entitats que ens representen, que la veu dels pares i mares es faça sentir dins de la comunitat educativa i que, al seu torn, aquesta tinga poder de decisió; i aconseguir que l’ensenyament públic siga totalment gratuït, de qualitat, sense concertació, laic, universal, igualitari, solidari, realment plurilingüe i es construïsca un nou model per als fills i filles del poble treballador i la classes populars acabant amb la LOMQE, les retallades i dedicant molt més pressupost a l’educació. Est és l’horitzó que dibuixa la Gonzalo Anaya i pel qual continuarà treballant cada dia en representació de les famílies.
Durant la reunió, el nou president de la Confederació, va agrair als assistents, representants de les tres províncies que formen l’entitat autonòmica, la confiança dipositada en ell i va afegir que “treballarem per a escoltar a les famílies de tots els punts del País Valencià, arreplegarem les necessitats concretes de cada zona respectant les diferències i les atendrem des de l’objectiu comú de millorar l’educació pública perquè els nostres fills i filles reben els serveis que mereixen. Per a nosaltres el centre de totes les nostres iniciatives és el benestar i l’aprenentatge dels escolars. Amb aquest objectiu, podem crear una escola pública que forme en valors i que forme persones capaces de lluitar per una societat millor”.