Estarem a EDUSIONA’T representant a les famílies de l’escola pública

EDUSIONA’T , la III Jornada de Participació i Intercanvi de la Comunitat Educativa, que enguany tindrà com a tema central «Els drets humans», en commemoració dels 70 anys de la seua declaració.

Per tercer any, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a través de la Direcció General de Política Educativa, ha organitzat una jornada adreçada a la comunitat educativa que es realitzarà el pròxim dissabte dia 24 de març al matí.

EDUSIONA’T: ELS DRETS HUMANS serà una jornada de participació, convivència i intercanvi d’experiències pensada per a tota la comunitat educativa: professorat, però també per a pares i mares, AMPA, associacions, entitats, sindicats, etc.

La jornada tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló de la Plana i albergarà ponències en relació a la comunitat educativa: la pedagogia de la no-violència, l’aprenentatge servei, la innovació educativa i la transmissió de la cultura i els valors de la família i l’escola.

Hi intervindran com a ponents:

  • Hanan Al Hroob, guanyadora del Global Teacher Price 2016
  • Monika Vázquez, UNESCO Etxea
  • Roser Batllé, pedagoga i Presidenta de l’Associació d’Aprenentatge Servei

Es presentarà el Mosaic Interactiu dels Drets Humans amb vídeos dels 30 articles de la Declaració dels Drets Humans que han creat 30 centres de la Comunitat Valenciana.

A més a més de les conferències, tindrem les actuacions del CEIP Tombatossals de Castelló i l’IES Na Violant de Casalduch de Benicàssim.
Per altra banda, les entitats educatives (federacions d’AMPA, associacions de professorat, moviments de renovació pedagògica, sindicats d’educació…) disposaran d’un espai on compartir el seu treball amb la resta de la comunitat educativa.