La FAMPA Penyagolosa de Castelló cumpleix 40 anys i ho celebra aquest dissabte

Ja han passat 40 anys des que un grup de pares i mares van decidir compartir inquietuds i idees per a millorar l’educació pública a Castelló. Aquest punt de trobada, que es va crear en 1977, és avui la FAMPA Penyagolosa de Castelló, una entitat oberta i voluntària, formada per famílies que dediquen el seu temps a participar i reivindicar els drets dels seus fills i filles en l’àmbit educatiu i on caben totes les AMPA federades de la província.

Aquest dissabte, 24 de febrer, la FAMPA Penyagolosa celebra el seu 40 aniversari i per a açò ha organitzat una festa pensada sobretot per als més xicotets. Les activitats es realitzaran a l’aire lliure en la Plaça Santa Clara de Castelló de 10h a 13h i poden participar tots els que s’acosten als tallers i a la festa.

Per als xiquets i xiquetes hi haurà durant tota la demà tallers de creativitat, ciència, muntatge de robots… a més els xicotets estaran entretinguts amb les sorpreses que portarà el Mag Pinchito, que se sumisca a la festa.
El moment més emotiu vindrà amb el reconeixement que la FAMPA farà al que va anar el primer president de l’entitat, Jesús Romero al que l’actual Presidenta de la Federació, Silvia Centelles li dirigirà unes paraules en homenatge a la seua dedicació i treball en defensa de l’escola pública.
La festa estarà amenitzada amb música en directe gràcies a l’actuació del grup Les Autèntiques.
En aquest aniversari han volgut participar entitats i institucions relacionades amb temes educatius o que fan referència a l’escola pública.

Más información en: http://fapacastello.com