Francisco Pacheco-Presidente Confederación

 

Francisco Pacheco, de la FAMPA Enric Valor, és el nou president de la Confederació, després de que Raúl Alós, també de laFAMPA d’Alacant, deixara el seu càrrec com a president de la Confederació i de la pròpia FAMPA, per motius personals.
La Junta Directiva de la Gonzalo Anaya va ratificar al nou president i va aprovar com a nou membre de la junta a Txomin Angos, actual president de la FAMPA Enric Valor.
Després de la decisió de Raúl Alós de renunciar als seus dos càrrecs com a president en les dues organitzacions, la junta Directiva de laFAMPA Enric Valor va proposar a Francisco Pacheco com a president de la Confederació per a exercir aquest càrrec durant el període que li correspon a l’entitat alacantina d’acollir la presidència de la confederació. Segons els estatuts de la Gonzalo Anaya, la presidència és rotativa cada dos anys entre les federacions que la formen i en aquests moments, és Alacant la que ha d’estar al capdavant de l’entitat.
El projecte amb el que compta la Confederació per als pròxims anys segueix sent el mateix que es va aprovar en l’última assemblea. Entre ells, incrementar la participació de les famílies, incentivant el dinamisme de les ampa i afavorint la presència dels pares i mares en les institucions educatives.
Seguir treballant perquè els serveis que ofereix l’escola pública siguen totalment gratuïts i estiguen a l’abast de tots i totes. Volem una escola universal i totalment pública i aconseguir que el centre de l’ensenyament siga l’alumnat, que l’educació siga inclusiva i basada en valors.
L’objectiu principal de la Gonzalo Anaya és estar al costat de les famílies en tot el que necessiten.