El CECV et convida a llegir en família el pròxim 3 de juny

Es tracta de la #KDDLectura “Llegim en família llibres i més” que organitza el Consell Escolar Valencià el dissabte 3 de juny de 9.30 a 14h a L’Espai d’Innovació Las Naves de València.

La “KDD Llegim en família llibres i més” és la continuació de la 1a Campanya Un Tràiler de lectura en equip feta amb l’objectiu d’investigar els hàbits de lectura dels adolescents amb el suport del grup ERI de la Universitat de València. Els resultats d’un primer informe conclouen que és necessari prendre les mesures de dissenyar accions que promocionen la lectura diversificada, en valencià i en família introduïnt els clàssics i cal també fer formació a la família.

Aquesta cita amb la lectura en diferents formats reunirà informació de les necessitats que les famílies tenen en aquest àmbit a la llar. Amb les dades obtingudes mitjançant les activitats lectores i les enquestes que es faran amb motiu de la “quedada”, el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana elaborarà un informe de recomanacions a l’Administració educativa.

Us convidem que us inscrigueu tota la família en algun dels 14 tallers que trobareu explicats en el web del CECV que us enllacem. Veureu com gaudireu i aprendreu bona cosa. Com que l’aforament és limitat, se sol·licita necessàriament la inscripció de cada assistent als tallers.

Programa:

http://mestreacasa.gva.es/web/consellescolar/kddlectura (_Castellano _Valencià )

Inscripcions:

(En castellano: http://mestreacasa.gva.es/web/consellescolar/inscripcionkdd)

(En valencià: http://mestreacasa.gva.es/web/consellescolar/inscripcionkdd)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –