Carta d’agraïment del President Màrius Fullana a les famílies per la vaga del 9M

València, 14 de març del 2017.

Benvolgudes famílies,

Des de la Confederació Gonzalo Anaya d’AMPAs del País Valencià, volem agrair-vos una vegada més la vostra implicació en la millora del nostre sistema públic.

Dijous 9 de març del 2017 vam ser moltes mares i pares qui no vam dur a les nostres filles i fills als centres educatius i qui ens vam manifestar pels nostres carrers i la mobilització també és educació. Moltes famílies implicades en l’educació de les nostres xiquets i xiquetes, perquè volem una educació pública universal, gratuïta, de qualitat, laica, solidària, coeducativa i que tinga com a tret distintiu l’aprenentatge amb condicions de la nostra llengua. I amb la LOMQE no és possible.

Agraïm que des de les AMPA realitzàreu les vostres assemblees i ja des de principi de curs ens donàreu la vostra empenta democràtica i participativa per continuar amb la mobilització per un sistema públic (on els nostres xiquets i xiquetes estiguen per davant de tot) que ajude a convertir-los en un futur en unes persones que troben un camí per canviar les coses en aquesta societat tant injusta en que vivim, que troben lògic i natural transformar aquest món en un món per les persones, en un món millor.

La nostra acció no és una acció d’un sol dia, nosaltres estem contínuament mobilitzades, des dels Consells Escolars fins les diferents associacions dels nostres barris o pobles.

Volem superar la LOMQE aquesta llei que està molt lluny de mirar per la majoria dels nostres nens i nenes, pel poble, pel poble obrer i treballador i les classes populars. Volem que es dediquen tots els recursos i molt més per tenir un sistema totalment públic i realment aconseguim un sistema educatiu que servisca perquè l’alumnat assolisca els coneixements necessaris en tots els àmbits de la seua vida i no sols per preparar-los per a un món laboral que nosaltres tractem de canviar dia a dia.

Ahir estiguérem, mobilitzades, avui ho estem, demà ho estarem i seguirem sempre per canviar la llei, per construir una de nova, per construir un món millor.

Rebeu una cordial i sentida abraçada.

Màrius Josep Fullana i Alfonso.

President de la Confederació Gonzalo Anaya.