23N: “Tu pots millorar el futur de qui més vols”

S’acosta el 23 de novembre, dia de les eleccions als centres escolars. Amb aquesta data les famílies teniu l’oportunitat de tindre veu i vot al Consell Escolar, de millorar el dia a dia del vostre centre educatiu. És, per aquesta raó, que ens dirigim a vosaltres per donar-vos les gràcies per implicar-vos i participar tant en els comicis com en la vostra associació de mares i pares d’alumnes.

Enguany, la campanya posa en el centre les nostres filles i els nostres fills i la capacitat de les famílies per poder millorar el futur  amb la nostra implicació i participació en la vida educativa. Sabem que “Tu pots millorar el futur de qui més vols” i, per això, a la FAMPA estem al teu costat per acompanyar-te abans i després del procés electoral. 

Ara que ja teniu clar que voleu ser candidates i candidats de l’AMPA a les eleccions als consells escolars de centre, vos compartim els materials de la campanya de les eleccions a consells escolars de centre (calendari general, full oficial de presentació de candidatura de l’AMPA, cartell general i cartell per personalitzar amb les candidates i els candidats), tot per donar-vos suport amb la campanya del 23N de FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant unides a la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya de la Comunitat Valenciana. Estaria molt bé que, a partir del 15 fins el 21 de novembre, compartireu el cartell a les vostres xarxes (whatsapp, telegram, instragram, etc) per animar a altres famílies a participar i a exercir el vot (presencial o no presencial).

La propera setmana, des de les federacions vos enviaran més informació. Publicarem el manual de consells escolars i vos informarem dels propers cursos per a conselleres i consellers i candidates.

Materials:

Full oficial per registrar al centre educatiu: