Ajornat el taller de promoció de la lectura per al dijous 23 de febrer (en línia)

Dijous 23 de febrer de 2023, de 18 a 20 hores, hem programat el taller de promoció de la lectura. La inscripció es pot realitzar en aquest enllaç. https://bit.ly/Taller_Fomento_Lectura

Amb la finalitat de promoure la lectura en la població escolar i amb el suport de la família i de l’entorn, hem programat el Taller de Promoció de la Lectura, amb l’assessorament de l’Escola Internacional d’educació en positiu i d’un equip especialitzat en suport familiar. Les ponents serán les coach educatives de l’equip Key Jumper: Ana Belén Jover Payá, Cristina de La Torre i Sisi Sanchéz.

L’objectiu del taller és donar suport per a les famílies i als docents en l’inici de la lectura i la seua continuïtat, donar recursos d’habilitats socials per a poder abordar en l’entorn familiar i escolar i oferir eines per a poder aplicar per al seu desenvolupament amb la lectura, mitjançant tècniques fàcils i pràctiques que ajudaran a implementar la lectura en el dia a dia.

https://bit.ly/Taller_Fomento_Lectura