Les famílies de l’escola pública se senten enganyades amb l’anunci del govern central sobre les revàlides

Les declaracions del president en funcions no aporten molta informació, “és fum, perquè la LOMQE ja contempla que el primer any les revàlides no tinguen efecte acadèmic. No obstant això, l’important és que la llei segueix vigent i per açò hem d’aconseguir que es derogue”, continua el President de la Confederació, Màrius Fullana que també va a acudir ahir a les Corts on la exconsellera d’Educació, Mª José Català (PP) va dir, referint-se a la LOMQE i les revàlides, que era la llei i calia cumplir-la.

Màrius Fullana ha agraït a totes les famílies que van eixir ahir al carrer a defensar un ensenyament digne per als seus fills i filles la seua implicació i va avançar que la vaga de la comunitat educativa per al mes de desembre “amb la finalitat d’aconseguir l’objetiu últim que perseguim, la derogació definitiva de la LOMQE, indica Fullana.