La Confederació Gonzalo Anaya recorda a les famílies la importància de la lectura per al desenvolupament global de filles i fills

  • “Llegir ens ajuda a crèixer” és el títol de la campanya i la guia que FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant distribueixen entres les 1055 AMPA dels centres educatius públics.

19/04/2021. Arran de la pandèmia i  la impossibilitat de portar de manera presencial el programa de foment de la lectura als centres educatiu, des de la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya i les tres federacions provincials han adaptat les activitats per seguir animant a la lectura, des de l’àmbit familiar, per posar-la en valor i estimar-la. llegirensajudaacreixer

Just coincidint amb la setmana del 23 d’abril -Dia Mundial del Llibre-,  l’organització ha compartit amb les federacions i les AMPA la campanya “Llegir ens ajuda a créixer” que ens recorda com d’important és llegir per al desenvolupament global dels vostres fills i filles i per gaudir molt del món literari.

Podeu consultar-la ací: guia

I és que, des de la Confederació Gonzalo Anaya han elaborat una guia adreçada a les famílies en la que expliquen perquè llegir ens ajuda a créixer.  Fonts de l’organització assenyalen que contar contes o llegir llibres és molt poderós perquè despertem la imaginació i la creativitat dels nostres fills i filles, eixamplem la visió del món i la curiositat, enriquim l’expressió i el vocabulari, ensenyem a escoltar i atendre, estructurem, ordenem i seqüenciem paraules en històries com si fora matemàtica o una partitura de música i, sobre tot, gaudim d’uns moments bens especials, de vegades sols i d’altres en la millor companyia”.

Per acabar, la Confederació Gonzalo Anaya informa que aquest programa está subvencionat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport,  està realitzat per la Confederació Gonzalo Anaya, integrada per FAMPA Castelló Penyagolosa FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant per compartir amb les nostres 1.055 AMPA federades i censades.