Educació ha convocat els sectors de la comunitat educativa esta vesprada per conèixer més decisions sobre el COVID-19

La Confederació d’AMPAs Gonzalo Anaya, integrada per 1075 AMPA dels centres educatius públics, assistirà esta vesprada a les 18.30 hores a la sala de juntes de la Conselleria d’Educació per conèixer les decisions de les autoritats sanitàries en el sector de l’àmbit educatiu.
Fins a la vesprada no podrem informar-vos sobre el tancament dels centres educatius perquè encara és una proposta del Conseller Vicent Marzà i una recomanació del president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, tal i com informen els mitjans. Tan prompte tingam informació oficial de les decisions de les autoritats sanitàries i de la Conselleria d’Educació vos la traslladem pels nostres canals. Però tot apunta que l’evolució de la epidèmia està fent prendre noves decisions a les autoritats.
Respecte dels centre educatiu que ha tancat a Castelló, hui a les 14 hores, les mesures que s’apliquen, de manera puntual, per evitar la propagació del Covid-19 sempre estan avalades pels experts i son en benefici de l’interès general. Desitgem al pare afectat per COVID-19 del CEIPCarles Salvador que es millore prompte i que tot açò passe el més prompte possible i amb la mínima incidència possible.
Assenyalar que estem en coordinació amb la Conselleria d’Educació i assistim a les reunions informatives.
“Nosaltres com a representants de les AMPA volem llançar un missatge de tranquil•litat, hem de tractar de transformar la preocupació en responsabilitat i diligència i seguir totes les indicacions que ens fan els professionals de la Salut i les autoritats sanitàries”, ha assenyalat Màrius Fullana, president de la Confederació Gonzalo Anaya.